Кафе машина Carina Red с Кана

299.00 лв.

Описание

Кафе машина Carina Red с каничка за мляко

Caffe Cagliari разпространява на българския пазар машини за кафе, ползващи капсулните системи. Кафе машините за капсули ILOVE могат да се използват както в дома така и в офиса. Нашите машини работят с удобни и практични капсули. Вече няма да се налага да почиствате кафе машината от утайката.

Ако обичате да пиете хубаво и ароматно кафе, то Кафе машина за капсули  ILOVE  е вашият правилен избор. Безспорно качество и невероятен вкус съдържа всяка една от различните видове капсули. Магията се крие в това, че всяка капсула съдържа точното количество кафе, отговарящо на всеки вкус.

Кафе машините за капсули ILOVE са на страхотни цени и лесни за употреба. Има три нива за различни чаши, подвижен резервоар за вода, автоматично изключване на машината след 5 мин. Ексклузивна капсулна система може да ви гарантира перфектно еспресо навсякъде и по всяко време. Разгледайте различните кафе машини, капсули кафе и консумативи, които предлагаме. Изберете кафе машина Carina Red с каничка за мляко.

Машини за капсули ILOVE

Елегантни, стилни, практични и лесни за употреба…това са новите машини на caffe CAGLIARI ( за капсули Nespresso® system ). За всички, които искат да се сдобият с това бижу, може да се свържат с нас.