Carina Red кафе машина

249.00 лв.

Описание

Кафе машина Carina Red

Caffe Cagliari разпространява на българския пазар машини за кафе, ползващи капсулните системи. Кафе машините за капсули ILOVE могат да се използват както в дома така и в офиса. Нашите машини работят с удобни и практични капсули. Вече няма да се налага да почиствате кафе машината от утайката.

Ако обичате да пиете хубаво и ароматно кафе, то Кафе машина за капсули  ILOVE  е вашият правилен избор. Безспорно качество и невероятен вкус съдържа всяка една от различните видове капсули. Магията се крие в това, че всяка капсула съдържа точното количество кафе, отговарящо на всеки вкус.

Кафе машините за капсули ILOVE са на страхотни цени и лесни за употреба. Има три нива за различни чаши, подвижен резервоар за вода, автоматично изключване на машината след 5 мин. Ексклузивна капсулна система може да ви гарантира перфектно еспресо навсякъде и по всяко време. Разгледайте различните кафе машиникапсули кафе и консумативи, които предлагаме. Изберете кафе машина Carina Red.

Машини за капсули ILOVE

Елегантни, стилни, практични и лесни за употреба…това са новите машини на caffe CAGLIARI ( за капсули Nespresso® system ). За всички, които искат да се сдобият с това бижу, може да се свържат с нас.