За нас

caffe_cagliari_cappuccino_csesze_1Здравейте и Добре дошли в Caffe Cagliari. 

Нашият офис и магазин се намира в гр. София, кв. Студентски град, бл. 58 срещу Зимния доверец на културата. Заповядайте на ароматно приготвено кафе при нас.

В кафе Cagliari освен възможността да се насладите на страхотния италиански вкус на кафе може да разгледате нашия асортимент от капсули кафе каляри, кафемашини каляри, кафемашини Nespresso и така навлезлите и предпочитани кафемашини Caffitaly System.

кафитали систем кафе и кафе на зърна.

Caffe Cagliari в София Ви дава възможност да се отбиете на място, за да изпиете чаша кафе, убеждавайки се във вкусовите му качества и успявайки да усетите кое кафе е най-подходящо за Вас и вкуса Ви.. При нас Вие ще получите максималното удоволствие от пребиваване в спокойна атмосфера с ароматна чаша кафе. В  офиса на Caffe Cagliari Вие получавате не само истинско кафе с невероятен вкус, но и възможност за приятен разговор с човек, който да Ви е полезен в избора на кафе.

Всеки ден ние се опитваме да покажем на нашите гости и клиенти , че в България може да се пие истинско кафе, без значение дали това е времето в офиса Ви или домашния уют.

Благодарим за доверието Ви.