Доставка

Цени за доставка за всяка поръчка в България:
До офис на Speedy – 3.90 лв.
До точен адрес в цяла България – 3.90 лв.

Условия за доставка

Продуктите, поръчани от нашия електронен магазин Caffe-Cagliari.com, се доставят с куриер на Спиди до адрес, указан при Вашата поръчика. След одобрение на пратката и потвърждаването й от клиента, Caffe Cagliari предава продуктите на куриер, с адрес на доставка изрично посочен и потвърден от потребителя. Вашата поръчка на продукти можете да вземете от наш офис в гр. София, само след предварителна заявка през сайта или по телефон. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърдите поръчката си и адреса за доставка. Потвърждение на поръчки се извършва всеки делничен работен ден от 9.00 ч. до 18.00 ч. Поръчки на продукти се изпращат само след потвърждение от клиента.
Заплащането на продуктите се извършва при доставката им до адрес с наложен платеж или предварително по банков път. Caffe Cagliari изпраща продуктите, с плащане по банков път, само след получено плащене или след изпратено платежно.
При поръчки над 60 лв. Caffe Cagliari предоставя безплатна доставка за своите клиенти, независимо до офис на куриерската фирма или до адрес.
Доставката на посочения адрес се извършва от куриерската фирма всеки делничен ден с работно време от 9.00 ч. до 17.30 ч. В събота до 14.00 ч. Caffe Cagliari изпраща пратки със съботен разнос само по желание на клиента. Останалите пратки изпратени в петък се пускат с разнос за понеделник. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ – 30 мин.)) се заплаща допълнително сумата от 2,40 лв.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от Вашето населено място и графикът на обслужване на куриерската фирма. След обработка и предаване на Вашата пратка на куриерската фирма, срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. При потвърждение от Ваша страна на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.